Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΕΡΓΟΙ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ» Μεταφέρουν τη φλόγα του αγώνα παντού



ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ ανοιχτά υπονομεύουν την απεργία της Τρίτης




     Εξω από το εργοστάσιο της«Χαλυβουργικής»στην Ελευσίνα μοιράζοντας ανακοινώσεις - κάλεσμα συμμετοχής στην παναττική πανεργατική απεργία στις 17 Γενάρη, βρέθηκαν χτες τα ξημερώματα απεργοί εργαζόμενοι της«Ελληνικής Χαλυβουργίας». 
    Η ανακοίνωση μοιράστηκε από χέρια χαλυβουργών σε χέρια χαλυβουργών και μαζί με το «καλημέρα» των εργατών ξεκάθαρο ήταν και το κάλεσμα την ερχόμενη Τρίτη να βρεθούν μαζί στην απεργία και στη συγκέντρωση.   
    Να δηλωθεί η εργατική αλληλεγγύη με αυτόν τον ισχυρό τρόπο στον αγώνα των χαλυβουργών του Ασπροπύργου που έφτασε σήμερα στις 76 ημέρες απεργίας, αλλά κυρίως να δώσουν ενωμένη απάντηση στις πολιτικές που τους οδηγούν όλους χωρίς εξαίρεση στην εξαθλίωση.
    Ακόμα πιο ηχηρά τους κάλεσαν να απομονώσουν και να ξεμπερδεύουν με τον εργοδοτικό συνδικαλισμό που υπονομεύει κάθε αγώνα των εργαζομένων. 
    Και οι εργαζόμενοι της «Χαλυβουργικής» έχουν χειροπιαστό παράδειγμα, αφού η πλειοψηφία της διοίκησης του σωματείου τους (πλειοψηφεί η ΠΑΣΚΕ) αποφάσισε στις 17 Γενάρη αντί για απεργία, στάση εργασίας και μάλιστα εκείνη την ώρα καλεί σε... γενική συνέλευση!!!      
    Προφανώς ψάχνουν τρόπους για να κρατηθούν οι εργαζόμενοι εκείνη την ημέρα κλεισμένοι στο εργοστάσιο. 
    Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του σωματείου στη «Χαλυβουργική» είναι μέλος του προεδρείου του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας, που κατά τα άλλα ψήφισε απεργία για τις 17 Γενάρη.
      Οι απεργοί χαλυβουργοί δεν θα σταματήσουν και θα εντείνουν ακόμα και το Σαββατοκύριακο τις εξορμήσεις τους σε χώρους εργασίας κ.α. μεταφέροντας τη φλόγα του αγώνα τους παντού.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου