Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Συλλαλητήρια του ΜΑΣ το Σάββατο ενάντια στην εγκληματική πολιτική που οδήγησε στην τραγωδία στη Λάρισα


Στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα,   Ηράκλειο Κρήτης

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν σε Λάρισα, Βόλο και Χαλκίδα

                


Άμεση αντίδραση από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών για την τραγωδία των σπουδαστών στο ΤΕΙ της Λάρισας.
Η Γραμματεία Αττικής του ΜΑΣ καλεί το Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας για την εγκληματική πολιτική που οδήγησε στην τραγωδία με θύματα νεαρούς σπουδαστές στη Λάρισα. Στη Θεσσαλονίκη η τοπική γραμματεία του ΜΑΣ καλεί σε συγκέντρωση στις 12.00 στο Άγαλμα Βενιζέλου. Στην Πάτρα η συγκέντρωση είναι στις 11.00 στην πλατεία Τριών Συμμάχων και στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 12.00 στην πλατεία Λιονταριών.

Την Παρασκευή το απόγευμα κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν για το ίδιο θέμα σε Βόλο, Λάρισα και Χαλκίδα (Δείτε εδώ βίντεο- φωτο).

Το ΜΑΣ σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε τονίζει: «Κανένας φοιτητής και σπουδαστής χωρίς θέρμανση-ρεύμα-στέγη-δωρεάν σπουδές. Όλοι αύριο 2 Μάρτη, στις 12.00, σε διαμαρτυρία στη Βουλή»!Επίσης σημειώνει:
«Η τραγωδία των συναδέλφων μας, σπουδαστών του ΤΕΙ Λάρισας, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι της οργής για κάθε φοιτητή και σπουδαστή που η οικογένεια του σήμερα στενάζει και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα έξοδα ούτε στοιχειωδών αναγκών.Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών χαιρετίζει τους νέους και τους εργαζόμενους που συμμετείχαν σήμερα στις δυναμικές κινητοποιήσεις σε Λάρισα, Βόλο και Χαλκίδα. Καλεί όλους τους σπουδαστές και φοιτητές στις αυριανές κινητοποιήσεις για να διεκδικήσουν: Φθηνό πετρέλαιο για το λαό και τα παιδιά του. Δωρεάν στέγαση για όλους τους φοιτητές.
Όλοι αύριο στη διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή στις 12.00 και στις κινητοποιήσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΜΑΣ καλεί σε κινητοποίηση στις 12.00 στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Στην Πάτρα το αγωνιστικό ραντεβού είναι στις 11.00 στην πλατεία Τριών Συμμάχων και στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 12.00 στην πλατεία Λιονταριών».
                                                                                
                                                                                 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου