Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

40 γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε στελέχη του ΚΚΕ - 9 τραυματίες - Ήθελαν νεκρό !




                    


Γύρω στις 12:30 με 1:00 χτες, σαράντα άτομα με διακριτικά Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων γνωστά άτομα στην περιοχή, όπως ταυτοποιήθηκαν από τον Σ. Πουλικογιάννη πρόεδρο του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, έκαναν δολοφονική επίθεση σε μέλη του ΚΚΕ. Εννιά τραυματίες στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Ήθελαν νεκρό

Όπως αναφέρει ο Ριζοσπάστης: "Υπουλη και δολοφονική επίθεση, με μανία που δείχνει ότι ήθελαν νεκρό, εξαπέλυσαν χτες αργά το βράδυ χρυσαυγίτες στο Πέραμα, σε βάρος συνεργείου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που έκανε αφισοκόλληση για το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Τα φασιστοειδή έστησαν ενέδρα μέσα στο σκοτάδι και επιτέθηκαν στους κομμουνιστές στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, λίγα μόλις μέτρα από την πύλη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης."

Επίθεση με εγκληματικά εργαλεία

Οι χρυσαυγίτες χρησιμοποιήσαν σιδερολοστούς και κοντάρια, στην άκρη των οποίων είχαν προσαρμόσει αιχμηρά αντικείμενα. Με τα ίδια εργαλεία ξέσπασαν τη μανία τους και στα αυτοκίνητα του συνεργείου της αφισοκόλλησης, με αποτέλεσμα, εκτός από τα σπασμένα τζάμια, να προκαλέσουν ακόμα και τρύπες στις λαμαρίνες!

Στελέχη μεγαλοεργολάβων της ζώνης !

Ο Σωτήρης Πουλικογιάννης αναφέρει πως κάποιοι από τους Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στο συνεργείο του ΚΚΕ είναι στελέχη μεγαλοεργολάβων της ζώνης !



Καμιά κίνηση για την σύλληψη τους από την αστυνομία

O Σ.
 Πουλικόγιαννης δήλωσε πως μόλις έφτασε η αστυνομία και ενώ κάποιοι από τους δράστες παρέμεναν στην περιοχή, δεν έγινε καμία κίνηση για την σύλληψή τους παρά τις εκκλήσεις και των περίοικων'

Ταυτοποιήθηκαν τρείς από τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στο ΚΚΕ. Ο ένας σεσημασμένος με δικογραφία για ρατσιστική επίθεση


Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η αστυνομία έχει κάνει 14 προσαγωγές ενώ 3 άτομα έχουν ταυτοποιηθεί από τα θύματα της επίθεσης. Ο ένας από αυτούς 
είναι συνοδός μεγαλοεργολάβου, σεσημασμένος και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για επίθεση με ομάδα Χρυσαυγιτών σε ένα σπίτι που έμεναν Αιγύπτιοι.

               



                                                                   
                     




                     

                     



                     



                     



                   

                               αναδημοσίευση από ΑlfaVita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου