Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση του Ε.Κ.Α.


               ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
                               ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.

                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για προετοιμασία  για νέα σκληρή σύγκρουση  για να αποτρέψουμε τους σχεδιασμούς συγκυβέρνησης  - Ε.Ε- κεφαλαίου και για οργάνωση της πάλης να περάσουμε στην αντεπίθεση , οργάνωσε σύσκεψη των σωματείων του την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Ε.Κ.Α . Στη σύσκεψη κάλεσε και συναδέλφους από το χώρο του δημοσίου.
Στη σύσκεψη έγινε συζήτηση για τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους  σε όλα τα ζητήματα. Αποφασίστηκε, με αιχμή τα ζητήματα του ασφαλιστικού , του εισοδήματος της λαϊκής οικογένειας  και της ανεργίας  που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις , ειδικά στη νεολαία, να δοθεί αγωνιστική μαχητικά απάντηση  συμμετέχοντας στη δίμηνη καμπάνια  του ΠΑΜΕ με συνελεύσεις – συσκέψεις- εξορμήσεις – ομιλίες στους κλάδους και στους χώρους δουλειάς , με στόχο την όλο και πιο μεγαλύτερη συμμετοχή των συναδέλφων στη δράση. Η καμπάνια αυτή θα κορυφωθεί με Πανελλαδικό συλλαλητήριο το Σάββατο  1 Νοέμβρη  και ώρα 12 το μεσημέρι στην Αθήνα ( Σύνταγμα) .
Επίσης αποφασίστηκεσυμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ  στις
3 Οκτώβρη , ημέρα Παρασκευή  και ώρα 7,30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.
Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α καλεί όλους τους εργαζόμενους της περιοχής , τους άνεργους, τη νεολαία, τις γυναίκες να συμμετέχουν στον καθημερινό προγραμματισμό των σωματείων  στους κλάδους και στους χώρους δουλειάς.
Επίσης καλεί όλα τα λαϊκά στρώματα  μικροαγρότες -  μικροΕΒΕ να πάρουν μέρος σ’ αυτή την καμπάνια και στα συλλαλητήρια  με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες  στον κλάδο τους.
Δε θα δεχτούμε το στράγγισμα και το ξεζούμισμά μας. Λύση υπάρχει  και βρίσκεται μόνο στους ταξικούς αγώνες, στις διεκδικήσεις , στην αλληλεγγύη , στην καθολική σύγκρουση  σε όλα τα επίπεδα . Η λύση βρίσκεται στην οργάνωση, στη μαζικότητα, στο δίκιο μας.
Με το παραπέρα δυνάμωμα της λαϊκής συμμαχίας μπορούμε  να τους φρενάρουμε  και να οργανώσουμε την αντεπίθεσή μας  για την ανατροπή της αντιλαϊκής – αντεργατικής πολιτικής  που εφαρμόζουν  οι καπιταλιστές και τα επιτελεία τους .
Για να ανοίξει ο δρόμος  ο πλούτος που παράγεται να είναι στην υπηρεσία των αναγκών της εργατικής τάξης  και των άλλων λαϊκών στρωμάτων .

                   Αγρίνιο 10 – 9- 2014
                              Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου