Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Mαθήμστα αλληλεγγύης στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου


         ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.

Ελ. Βενιζέλου 13- ΑΓΡΙΝΙΟ Τηλ.: (26410) 22325 
FAX : (26410) 46515

                         

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ε.Κ. Αγρινίου που έγινε τη Δευτέρα 1 Σεπτέμβρη και ώρα 7,30 μ.μ. στο Ε.Κ.Α αποφασίστηκε  το Δ.Σ του Ε.ΚΑ. και τα σωματεία μέλη του να προχωρήσουμε στην οργάνωση μαθημάτων αλληλεγγύης για τη στήριξη των παιδιών των λαϊκών οικογενειών που οι γονείς τους δεν  μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους για τη βοήθεια των παιδιών τους για μόρφωση.
Πρώτα απ’όλα θέλουμε με αυτή την πρωτοβουλία να εκφράσουμε έμπρακτα την ταξική αλληλεγγύη μας στα παιδιά των ανέργων και των φτωχών λαϊκών οικογενειών.
Η πρωτοβουλία αυτή είναι σε πλήρη αντίθεση με τις λογικές φιλανθρωπίας του Δήμου και τις εκκλησίας που θέλουν να καλύψουν τις τρύπες του συστήματος και να μας καταντήσουν επαίτες , το Ε.Κ.Α παλεύει πρώτα  απ’ όλα  ώστε τα παιδιά να έχουν δημόσια και δωρεάν  παιδεία . Παράλληλα αγωνίζεται ώστε τα ζητήματα της αλληλεγγύης και στήριξης των μαθητών  να αναδειχθούν σε αιτήματα κρίκους της  κοινής πάλης  γονιών- μαθητών- εκπαιδευτικών- εργαζομένων.
Το Δ.Σ. του Ε.Κ. καλεί τους μαθητές , γονείς , καθηγητές από κοινού να οργανώσουν την πάλη τους  μέσα από τα συνδικαλιστικά τους όργανα για να διεκδικήσουν  μια παιδεία  που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας  και μαζί με τα άλλα λαϊκά  στρώματα  ( μικροαγρότες – μικροΕΒΕ- γυναίκες- νεολαία)  να δυναμώσουν τη λαϊκή συμμαχία  για την ανατροπή της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής.
Για πληροφορίες καθημερινά στο Ε.Κ.Α από Δευτέρα  - Παρασκευή μέχρι 15 Σεπτέμβρη και ώρα  11 π.μ. – 1μ.μ.

                                            Αγρίνιο 3- 9 -2014 
                                                      Τo Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου