Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

To Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα Ρωσίας καλεί τους εργαζόμενους της Ελλάδας να πουν το γνωστό ελληνικό ΟΧΙ!

   
       


Οι κομμουνιστές συμμετέχουν στις αστικές εκλογές με καθήκοντα που διαφέρουν ριζικά από αυτά που θέτουν όλα τα άλλα αστικά κόμματα. Ολα τα αστικά κόμματα δίνουν υποσχέσεις, όλα κριτικάρουν την προηγούμενη κυβέρνηση ακόμα και αν αυτά τα ίδια συμμετείχαν σε αυτήν, όλα προσπαθούν να επωφεληθούν από τις κοινωνικές διαθέσεις και τις προσδοκίες, χαϊδεύοντας τα αυτιά του λαού προκειμένου να πάρουν περισσότερες ψήφους και έδρες στο κοινοβούλιο. Οι κομμουνιστές δεν υπόσχονται, οι κομμουνιστές εξηγούν. Εξηγούν τις πραγματικές αιτίες των δυσκολιών και των αδικιών που αντιμετωπίζει ο λαός και οι οποίες δεν οφείλονται στην κακή διακυβέρνηση, αλλά αποτελούν κομμάτι του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος και της εκμετάλλευσης. Ολα τα αστικά κόμματα υπόσχονται πως θα «θεραπεύσουν» το καπιταλιστικό σύστημα, πως θα το κάνουν καλύτερο και πιο ανθρώπινο. Υπόσχονται πως θα υπερασπιστούν πιο σκληρά και ουσιαστικά τα συμφέροντα της Ελλάδας μέσα στο σύστημα, στην ΕΕ και πως τάχα θα καταφέρουν να κερδίσουν μεγαλύτερη δικαιοσύνη στις σχέσεις της με τα αρπακτικά αυτής της συμμαχίας. Ετσι λειτουργούν όλα τα αστικά κόμματα σε όλες τις χώρες. Σε κάθε καπιταλιστική χώρα υπάρχουν κόμματα σαν το ΠΑΣΟΚ, τη Νέα Δημοκρατία, υπάρχουν οι οπορτουνιστές τους και οι ΣΥΡΙΖΑίοι τους, κόμματα σαν τη Χρυσή Αυγή. Ομως παντού υπάρχουν και οι πραγματικοί κομμουνιστές. Οι κομμουνιστές δεν υπόσχονται ότι θα θεραπεύσουν τον καπιταλισμό. Οι κομμουνιστές υπόσχονται αγώνα, καθώς γνωρίζουν καλά ότι στην κυριαρχία των καπιταλιστών είναι λίγα αυτά για τα οποία μπορεί να εκλιπαρήσει κανείς επικαλούμενος τη συνείδησή τους.
Το ΚΕΚΡ καλεί τους εργαζόμενους της Ελλάδα να στηρίξουν τους κομμουνιστές όχι μόνο στις εκλογές, αλλά και στον αγώνα για το σοσιαλισμό. 
Πρέπει να πουν σε όλα τα κόμματα που υπόσχονται καλή ζωή μέσα στον καπιταλισμό και που με αυτό παραπλανούν το λαό, το γνωστό ελληνικό ΟΧΙ!
Πρέπει να πουν ΝΑΙ στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου