Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Πρώτη φορά αριστερά: Ανακοίνωση - καταγγελία για την σύλληψη στελεχών του ΚΚΕ

          


Στην σύλληψη των στελεχών του ΚΚΕ στην Σπάρτη την Κυριακή 19 Ιούλη το πρωί προχώρησαν αστυνομικοί της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν οι Δημήτρης Μαστρογιαννόπουλος και Δήμος Λεβεντάκης, μέλη της Επιτροπής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, ενώ έκαναν αφισοκόλληση στην Σπάρτη για την προπαγάνδιση της εκδήλωσης τιμής στον Σωτήρη Πέτρουλα, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αρεόπολη την Κυριακή 26 Ιούλη.Τα δύο στελέχη του ΚΚΕ συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι δεν είχαν άδεια από τον Δήμο για την αφισοκόλληση. Οι δυο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.
Σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ καταγγέλλοντας τις συλλήψεις των δυο στελεχών σημειώνει ότι αποτελούν «ένδειξη του κλίματος αυταρχισμού που καλλιεργεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και είναι προϊόν των αντεργατικών – αντιλαϊκών μέτρων τόσο των τωρινών όσο και εκείνων που πάρθηκαν από τις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Αυτά τα νέα μέτρα φέρνουν όξυνση της καταστολής και του αυταρχισμού.
Καλούμε το λαό σε επαγρύπνηση. Η τρομοκρατία δε θα περάσει. Οι εργαζόμενοι, οι λαϊκοί άνθρωποι της περιοχής, να απαντήσουν με τη μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση του ΚΚΕ για να τιμήσουμε όλοι μαζί το Σωτήρη Πέτρουλα την ερχόμενη Κυριακή στην Αρεόπολη».

                         ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου