Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια: Πρωτιά για το ψηφοδέλτιο, που στήριξε το ΠΑΜΕ στην Περιφέρεια Αττικής


   Αποτέλεσμα εικόνας για ανακοινωση παμε 


ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
οι δυνάμεις του  ΠΑΜΕ στην Περιφέρεια Αττικής
   
     Τις ταξικές δυνάμεις εμπιστεύτηκαν οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας Αττικής για την εκλογή των αιρετών εκπροσώπων τους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο και το Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων. Το ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης», που στήριξαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, βγήκε 1η δύναμη και εξέλεξε τον 1ο εκπρόσωπο των εργαζομένων (εκ των 2).
Οι εργαζόμενοι στην Περιφέρεια Αττικής στήριξαν τη συνεπή γραμμή υπεράσπισης των δικών τους συμφερόντων ακόμα και μέσα στα περιορισμένα περιθώρια αυτών των αστικών θεσμών, με τις δοσμένες πλειοψηφίες (3 διορισμένοι -2 αιρετοί) και του αντιδραστικού νομοθετικού πλαισίου. Στήριξαν τη γραμμή της ενότητας όλων των εργαζομένων ανεξάρτητα από θέση και κομματική τοποθέτηση, κόντρα στο αυταρχικό κράτος και την εργοδοσία. 
Οι εργαζόμενοι έστειλαν μήνυμα ότι δεν πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι και προπαντός παροπλισμένοι πίσω από την ανάθεση που τους ζητούν οι διάφοροι «σωτήρες». Έστειλαν μήνυμα συσπείρωσης και οργάνωσης του αγώνα. Απαίτησαν λογοδοσία και έλεγχο των αιρετών εκπροσώπων τους.
Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
 Για Υπηρεσιακό Συμβούλιο, ψήφισαν 528 εργαζόμενοι (596 το 2011) και βρέθηκαν 17 λευκά και άκυρα (52). Έλαβαν:
Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση (ΠΑΜΕ) 166 ψήφους και 1 εκπρόσωπο
Αγωνιστική Ενωτική Συνεργασία (ΠΑΣΚΕ) 122 ψήφους και 1 εκπρόσωπο
Αριστερή Συνεργασία (ΣΥΡΙΖΑ) 105 ψήφους
Συμφωνία (τμήμα ΠΑΣΚΕ & ΔΑΚΕ) 73 ψήφους
Μεμονωμένη υποψήφια 45 ψήφους
 Για Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων, ψήφισαν 515 εργαζόμενοι (593 το 2011) και βρέθηκαν 17 λευκά και άκυρα (47). Έλαβαν:
Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση (ΠΑΜΕ) 141 ψήφους και 1 εκπρόσωπο
Αγωνιστική Ενωτική Συνεργασία (ΠΑΣΚΕ) 116 ψήφους και 1 εκπρόσωπο
Αριστερή Συνεργασία (ΣΥΡΙΖΑ) 93 ψήφους
Συμφωνία (τμήμα ΠΑΣΚΕ & ΔΑΚΕ) 99 ψήφους
Μεμονωμένη υποψήφια 49 ψήφους
     Θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα δίπλα σας. Σε όλους τους χώρους δουλειάς, σε όλα τα ζητήματα. Μαζί θα οργανώνουμε τους αγώνες, θα δίνουμε τις μάχες, που χρειάζονται. Κανένας μόνος του – Κανένας ανοργάνωτος! 
     Παίρνουμε τη ζωή μας και το μέλλον των οικογενειών και των παιδιών μας στα δικά μας χέρια. Γυρίζουμε την πλάτη σε μνημόνια και αφεντικά και στις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες του παλιού και του νέου εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού.-                      
                                            20-7-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου