Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ο Λαφαζάνης και ο ΣΥΡΙΖΑ Νο 2


            


Ο κ. Λαφαζάνης και η παρέα του, φιλοδοξούν να γίνουν ένας νέος «ΣΥΡΙΖΑ» εγκλωβίζοντας τον λαό σε νέες αυταπάτες, ότι δηλαδή μέσα στην ΕΕ και με τους κεφαλαιοκράτες στην εξουσία, θα καταργήσει τα μνημόνια και θα κάνει φιλολαϊκή πολιτική. Τώρα που κατέρρευσε το προηγούμενο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ, που είχαν επεξεργαστεί όλοι μαζί και με πρωταγωνιστές κι αυτούς που αποτελούν τη «Λαϊκή Ενότητα, ο κ. Λαφαζάνης και η παρέα του στήνουν ένα παρόμοιο σε νέα έκδοση.
Έχει βέβαια το θράσος ο κ. Λαφαζάνης να απευθύνεται στο ΚΚΕ για συμπόρευση. Ακριβώς τα ίδια έκανε και πριν με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας και οι περί τον Λαφαζάνη, που σήμερα κάνουν σαν απατημένοι σύζυγοι.
Σε αυτόν τον τόπο γνωριζόμαστε. Το 1991 η παρέα του κ. Λαφαζάνη έκανε επιλογή. Αφού δεν κατάφεραν να διαλύσουν το ΚΚΕ, συντάχθηκαν και συνεργάστηκαν με όλο το οπορτουνιστικό συνονθύλευμα. Έδωσαν τότε εξετάσεις στο σύστημα, αποδεχόμενοι και εξαγνίζοντας την ΕΕ και τον καπιταλισμό.
Η σημερινή εξέλιξη με την «πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς» και το 3ο βάρβαρο μνημόνιο, έχει τη δική τους υπογραφή. Είναι συνυπεύθυνοι. Αν ζητούν «συνένοχο στον φόνο» το ΚΚΕ, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Το ΚΚΕ δεν προσκύνησε την αριστερή βαρβαρότητα και δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει. Για κάθε αριστερό ριζοσπάστη πέρα και έξω από επιφυλάξεις ένας είναι ο δρόμος: Τώρα ΚΚΕ για να ανοίξει ο δρόμος για την ανατροπή!

                                                          902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου