Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Έκκληση για Συγκέντρωση Υλικής βοήθειας στους Πρόσφυγες από την Επιτροπή Αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ στο Δήμο Μεσολογγίου

       
   C:\Users\user\Desktop\ΣΗΜΑ ΠΑΜΕ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΙΤ.jpg       


   
Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες του συνεχιζόμενου εγκλήματος των ΝΑΤΟ-Ε.Ε. στη Μέση Ανατολή. Πόλεμοι, επεμβάσεις, φτώχεια, βομβαρδισμοί οδηγούν χιλιάδες στο ξεριζωμό και την προσφυγιά. Μέσα από φωτιά και σίδερο φτάνουν στο Αιγαίο. Δίνουν μάχη με τα κύματα, ναυαγοί στα νησιά μας, με στόχο να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς άλλες χώρες. Μάνες με μωρά στην αγκαλιά, νέοι και παιδιά συνεχίζουν με τα πόδια το ταξίδι τους προς την επιβίωση.
   Την ίδια ώρα  όμως η Συνθήκη Σένγκεν, η πολιτική της Ε.Ε., τους κλείνει την πόρτα και τους στοιβάζει στην Ελλάδα, χωρίς ούτε τα στοιχειώδη. Στο κρύο, στη βροχή  ή σε καταυλισμούς που αποτελούν ντροπή για κάθε άνθρωπο. Αλλά ο μόνος καημός της κυβέρνησης είναι να εφαρμοστούν οι αποφάσεις της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.
   Απέναντι σ’ αυτή την κατάσταση οι εργαζόμενοι της Ελλάδας δε θα μείνουμε με  σταυρωμένα τα χέρια. Δε θα γίνουμε συνένοχοι στα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών.
Δεν θα αφήσουμε να κυριαρχήσουν οι ρατσιστικές, ξενοφοβικές κραυγές (από τους ίδιους που στηρίζουν τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που οδηγούν τους λαούς σε προσφυγιά).
 Καλούμε την εργατική τάξη και το λαό της περιοχής να εκφράσει έμπρακτα την ταξική του αλληλεγγύη στα θύματα του ιμπεριαλισμού, πρόσφυγες και μετανάστες.
  Γι’ αυτό το λόγο συγκεντρώνουμε υλικά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και είναι: Πάνες για μωρά, σερβιέτες, χαρτομάντιλα ατομικής συσκευασίας, μωρομάντιλα, σαμπουάν μικρής συσκευασίας, αφρόλουτρα μικρής συσκευασίας, ξηρά τροφή, νερό, χυμούς, μπισκότα, φρυγανιές, κρουασάν, γάλα για βρέφη, γάλα εβαπορέ, έτοιμες τροφές για μικρά παιδιά που δεν χρειάζονται ψυγείο, κουταλάκια, πιάτα,  ποτήρια μιας χρήσης, εσώρουχα ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, κάλτσες ανδρικές, γυναικείες, παιδικές, αθλητικά παπούτσια σε όλα τα μεγέθη και σε καλή κατάσταση και τα παραδίνουμε καθημερινά, ανά περιοχή, ερχόμενοι σε συνεννόηση με τις υπεύθυνες συναγωνίστριες του ΠΑΜΕ, στα παρακάτω τηλέφωνα:

ΠΕΡΙΟΧΗ       ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ         ΗΛΕΚΤΡΑ 6972862697
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΤΑΜΝΑΣ   ΝΕΚΤΑΡΙΑ 6989477830
ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ     ΜΑΡΙΑ   6947593789
ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΓΑΛΑΤΑ     ΣΟΦΗ   6947427787

            Επιτροπή Αλληλεγγύης ΠΑΜΕ Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου