Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Έλληνες και ξένοι εργάτες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και πολύ περισσότερο τα παιδιά...

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ  Γ.Σ.Ε.Ε
Ελ. Βενιζέλου 13 ΑΓΡΙΝΙΟ Τηλ. 26410 22 325 
FAX: 26410 46515


Αγρίνιο 16/ 1/ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Ε.Κ.Α. καταγγέλλει σ’ όλους τους εργαζόμενους της περιοχής τη νέα  τραμπουκική επίθεση της εγκληματικής  ναζιστικής  «Χρυσής Αυγής»  ενάντια σε γονείς και εκπαιδευτικούς  σε σχολείο  του Περάματος   στον Πειραιά , με επικεφαλής τον βουλευτή της Λαγό,  για να αποκλείσουν  παιδιά προσφύγων να συμμετέχουν στα μαθήματα.
Η  «Χ.Α.» , για άλλη μια φορά και με τα πιο επιφανή στελέχη της, επιδεικνύει   το ρατσιστικό- ναζιστικό της πρόσωπο  και μάλιστα  ενάντια σε μικρά παιδιά που είναι ξεριζωμένα  από τις χώρες και τα σπίτια τους  εξαιτίας των πολέμων  που εξαπέλυσαν  εκεί οι ιμπεριαλιστές  για τα συμφέροντά τους.
Οι ευθύνες  και της σημερινής κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  είναι τεράστιες  αφού έχει υπογράψει , στα πλαίσια της Ε.Ε. , τον εγκλωβισμό  προσφύγων  και μεταναστών  στη χώρα μας , ενώ παράλληλα , με διάφορους τρόπους, επιχειρεί  να εντάξει  τη «Χ. Α.»  στα πολιτικά της τερτίπια εξυπηρετώντας το σύστημα .
Καλούμε πάλι τους εργαζόμενους  να καταδικάσουν  τέτοιες ενέργειες , να απομονώσουν τα φερέφωνα του ναζισμού και του ρατσισμού στους χώρους δουλειάς , στα σχολεία , στις γειτονιές , να δείξουν την αλληλεγγύη τους σε πρόσφυγες και μετανάστες.
Έλληνες και ξένοι εργάτες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και πολύ περισσότερο τα παιδιά, μόνο με τον ενωμένο  αγώνα μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση.
ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου